Merkervaring
Tastbaar maken

Offline

Drukwerk / Signering / Interieur

Nu steeds meer menselijke interactie online plaatsvindt, neemt de waarde van sterke offline branding toe. Hiermee geef je je doelgroep een tastbare merkervaring; een conceptstore met magnetische aantrekkingskracht, een origineel bedrukte vrachtwagen, een jaarverslag als gedrukt stripboek. En dat allemaal matching met je positionering en visuele identiteit. Synsation ontzorgt jou in een complete offline brand experience die klopt!

Heb je vragen?

Sander Dijkstra
Brand builder / Creative Director

Expertise
Oprichter Sander Dijkstra heeft een neusje voor de juiste vertaling van merkgedachte naar een tastbare look en feel van een organisatie of product. Zo liet hij als designer het stadion van FC Twente van spelersshirt tot stoelen roze kleuren voor opdrachtgever Essent, en won hij voor de restyling van Hendriks bloemen een Gouden Rebranding Award. Sander: “Ik wil dat bezoekers van de website tot de winkelgevel een positieve en consistente merkervaring meekrijgen!”

Out of the box
Synsation denkt graag met jou mee, het liefst out of the box. We hebben een uitgebreid en sterk netwerk van designers, bedrukkers, standbouwers en drukkerijen om jouw wildste dromen tot leven te doen komen!

"Juiste
gevoel geven

Klanten, cliënten en nieuwe werknemers het juiste gevoel geven is ons met behulp van Synsation gelukt. 

Door het goed verdiepen in onze branche en organisatie, wist Sander en zijn team onze professionele en persoonlijke werkwijze goed te vertalen naar ons nieuwe merk. En nu 2 jaar verder staat het als een huis!” 

Mariëlle Slager
Coach en Organisatieadviseur
Lef! Werkt

Benieuwd hoe we jouw organisatie
of project kunnen helpen?